21. feb. 2023 - 15:43

POLITIET EFTERLYSER EJERE: Stammer disse ting fra indbrud i dit hjem? 




Politiet efterlyser nu personer, der har haft indbrud, efter et fund af tyvekoster.

Fyns Politi har fundet en mængde ting, som man formoder er tyvekoster og stammer fra indbrud begået på primært Midtfyn og på Sydfyn.

Derfor efterlyser politikredsen nu gerningssteder og borgere, der kan hjælpe med at finde de rette ejere af de fundne effekter.

“Vi efterlyser ejerne både i håb om, at effekterne kan bringes hjem igen og i håb om, at de personer, som var i besiddelse af effekterne, kan sigtes og straffes for indbruddene,” siger politikommissær ved Fyns Politi Jesper Bøg.

De smykker, som Fyns Politi viser frem i nedestående galleri, blev fundet på tre personer, som blev anholdt den 28. januar i år i forbindelse med et indbrud.

De øvrige effekter blev fundet på de tre personers bopæl, men det er politiets formodning, at alle tingene stammer fra indbrud i Fyns politikreds.

De tre personer er netop nu varetægtsfængslet i sagen.

SE OGSÅ: SIGTELSE: 20-ÅRIG STAK MAND NED MED FLERE KNIVSTIK

Fyns Politi har allerede fundet nogle af ejerne til effekterne men altså langt fra dem alle.

“Vi hører også meget gerne fra mulige ejere – selvom det måske er lidt tid siden, at de har haft indbrud, og man måske allerede har fået erstatning fra sit forsikringsselskab, da vi i høj grad også er interesserede i at få opklaret indbruddene og sigtet de formodede tyve,” siger Jesper Bøg.

Hvis du kan genkende nogle af tingene, eller hvis du har øvrige oplysninger om indbrud, eller hvor tingene eventuelt hører til, bedes du kontakte Fyns Politi på telefon 1-1-4.