27. mar. 2023 - 13:10

Dansk gangbang-politiker i retten igen: Tidligere dømt for hele 73 sexorgier!

Per Zeidler nægter sig skyldig i den aktuelle sag. Foto: Øxenholt


Den tidligere folketingskandidat og kommunalpolitiker Per Zeidler er igen tiltalt i en sag om rufferi.

Den 59-årige Per Zeidler sidder mandag tiltalt i Rettet i Aalborg, hvor han er sigtet for Rufferi – selv nægter han sig skyldig i alle anklager.

Tilbage i 2017 blev Per Zeidler landskendt under navnet ‘Gangbang-politikeren’, da han blev afsløret i, at have været medvirkende til at arrangere flere gangbangs, hvor adskillige mænd kunne betale for at have sex med kvinder.

I maj 2019 blev Per Zeidler dømt for at have arrangeret hele 73 sexorgier, hvor han selv skulle have modtaget penge for det. Det afholdte dog ikke Zeidler for at arrangere flere gangbangs, hvilket han angiveligt gjorde blot otte dage efter sin dom. Og denne gang i sit eget private hus ved Hadsund. Ifølge anklageren, så arrangerede Zeidler udover dette yderligere seks gangsbangs på sin privatadresse frem til august samme år. Det er disse gangbangs, som Zeidler nu er i retten for.

I retten var en af kvinderne, der havde deltaget i flere gangbangs i talerstolen.

“Jeg havde talt med Per om, at jeg ønskede at udleve mine seksuelle fantasier. Eftersom jeg ikke kendte det praktiske i det – og Per havde erfaring med det – så var det oplagt, at han var en del af det, sagde kvinden, som selv betegnede sin relation til Zeidler som ‘meget tæt. Vi har en nær relation til hinanden. Man kan ikke sige, at vi er eller var kærester, men man kan godt sige, at jeg var hans sugarbabe,” sagde kvinden, da senioranklager Kim Kristensen udspurgte hende.

Det skriver Ekstra Bladet.

Per Zeidler sagde selv følgende om sagen, da han blev afhørt tilbage i juni 2022.

“Jeg driver ikke en forretning. Det kommer ingen ved, hvad jeg foretager mig inden for mine egne fire vægge. Ja, jeg har lavet private sammenkomster med gangbang, men det er sket i mit eget hjem, og jeg har kun stået for annoncering og i nogle tilfælde kontaktformidling til de involverede,” sagde han.

Der forventes dom i sagen i morgen tirsdag.