17. apr. 2023 - 16:05

Anklager: Naturligt at kigge på andre uopklarede sager i forlængelse af Filippa-sagen

www.presse-fotos.dk (Efterforskning/eftersøgning i Filippa-sagen)


En 32-årig mand er blevet varetægtsfængslet for at frihedsberøve og voldtage den pige 13-årige Filippa, som blev fundet i live på en adresse i Korsør. Og netop Korsør danner rammen for en tidligere uopklaret drabssag – nemlig sagen om 17-årige Emilie Meng, der i 2016 forsvandt fra byen og senere blev fundet dræbt. Anklageren i Filippa-sagen mener, at det er oplagt at kigge på tidligere uopklarede sager i forlængelse af Filippa-sagen.

“Der vil det være naturligt at kigge på andre uopklarede sager, om der kan være en relation,” siger specialanklager Susanne Bluhm til TV 2

I dag er det blevet bestemt i retten, at den 32-åige sigtede er varetægtsfængslet frem til 11. maj. Derudover kom det også frem, at der muligvis kan være tale om flere gerningsmænd.

“På nuværende tidspunkt kan det ikke udelukkes, at der kan være medgerningsmænd,” siger specialanklager Susanne Bluhm til SE og HØR.

Så nu skal poltiet søge efter en eventuel medgerningsmand. Derudover skal der foretages gennemgang af mobiler, overvågnings-materiale, den sigtedes bil og retsmedicinske undersøgelser. Og til sidst skal der nu også kigges på tidligere drabssager, som kunne have en forbindelse til Filippa-sagen.

LÆS MERE OM HELE SAGEN HER:

32-årig skal for retten klokken 11 i Filippa-sag

Politiet i pressemøde: Filippa fundet i live!

Politiet: 13-årige Filippa fundet i live!