06. jan. 2023 - 15:49

32-årig blev stukket ned ved station: Nu er han selv blevet anholdt

32-årig blev stukket ned ved station: Nu er han selv blevet anholdt
Foto: Presse-fotos.dk


Den 32-årige mand, der torsdag morgen blev stukket ned på Jyllingevej Station, er nu selv blevet anholdt og varetægtsfængslet.

Torsdag morgen var Københavns Politi massivt til stede omkring Jyllingevej Station efter et knivstikkeri, hvor en 32-årig polak var blevet stukket ned og var alvorligt tilskadekommen.

Få timer efter knivstikkeriet kunne politiet anholde tre øvrige polske statsborgere, som alle blev sigtet for drabsforsøg på den 32-årige mand.

Sagen slutter dog ikke her.

Fredag eftermiddag har Københavns Politi nemlig oplyst, at det 32-årige offer også har brugt kniv.

‘Efterforskningen har vist, at den 32-årige mand i forbindelse med knivstikkeriet også angreb den 41-årige (en af de øvrige anholdte polakker red.) med en kniv. Derfor er den 32-årige blevet sigtet for grov vold,’ oplyser Københavns Politi.

Den 32-årige mand er derfor blevet fremstillet i grundlovsforhør in absentia, hvor han er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han deltog ikke ved grundlovsforhøret, fordi han ligger til behandling efter knivstikkeriet.

Den 41-årige polske statsborger er også blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør, mens de to andre polakker, der også blev anholdt, er blevet løsladt.