15. mar. 2023 - 10:31

18-årig dansk pige forsvundet i 7 måneder – nu er hun fundet!
Den 18-årige Jennifer fra Køge har været efterlyst i mere end 7 måneder. Nu er hun vendt hjem igen.

Det skriver B.T., der har været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi.

“Mandag aften henvendte hun sig selv til politiet, som fik klarlagt, at der ikke er grundlag for at mistænke nogen for noget strafbart i forbindelse med hendes forsvinden.”

Politiet informerer yderligere om, at pigens pårørende er blevet underrettet.

Forsvandt pludseligt

Den 18-årige Jennifer forsvandt pludseligt fra sin bopæl d. 3. august sidste år, hvorefter en stor eftersøgning blev sat i gang. Det var dog umuligt at finde frem til hende, da der ikke rigtigt var nogen spor at gå efter.

Hun slettede alle sine profiler på de sociale medier, hævede alle sine penge og pakkede en taske. Hun efterlod et brev og simkortet til sin mobiltelefon.

Om morgenen slettede hun alle sine profiler på sociale medier, pakkede en taske og hævede alle sine kontanter i en hæveautomat.

Det har derfor hele tiden tydet på, at hun valgte at forsvinde frivilligt og at der derfor ikke var bekymring for en forbrydelse.

Det lader dog også til at være tilfældet. 18-årige Jennifer er i hvert fald nu vendt hjem. Hvad der ligger til grund for Jennifers forsvinden vides endnu ikke.

“Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen og takker samtidig for de tip og oplysninger, som borgere har givet til politiet i forbindelse med eftersøgningen af hende,” lyder det i en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands Politi.

LÆS OGSÅ: PUTIN MED DIREKTE BESKED TIL DANMARK!