08. mar. 2023 - 16:46

16-ÅRIG OG 17-ÅRIG SIGTET FOR DOBBELTDRAB: Nu har dommeren talt
De to unge drenge, der er sigtet for drabet på to teenagere mandag aften i Taastrup, er efter et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet.

Et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, hvor en 16-årig og en 17-årig dreng har været stillet over for en dommer sigtet for dobbeltdrab og drabsforsøg mandag aften i Taastrup, er netop færdigt.

Det oplyser anklagemyndigheden.

‘Den 17-årige er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Den 16-årige er blevet løsladt af politiet efter afhøring i retten,’ lyder det fra myndigheden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

SE OGSÅ: DRENGE SIGTET FOR DOBBELTDRAB: DET VAR NØDVÆRGE

Det var mandag aften klokken 22.57, at Københavns Vestegns Politi i første omgang modtog anmeldelsen om et knivstikkeri ved Skjebjerg Allé i Høje-Taastrup.

Kort efter ankom politiet til stedet sammen med flere ambulancer, hvor man kunne konstatere, at tre personer var ramt af knivstik.

En var dræbt på stedet, mens to andre blev hastet på hospitalet. Her afgik den ene få timer efter ved døden. En 17-årig stadig er indlagt uden for livsfare.

De to døde var en 17-årig og en 18-årig dreng, der blev stukket i henholdsvis i mave/bryst-regionen og i halsen. Den sårede 17-årig blev stukket i benet.