16. apr. 2023 - 15:38

13-årige Filippa fundet i live!

Video: Presse-fotos.dk


13-årige Filippa forsvandt lørdag formiddag omkring klokken 11.30, efter hun var ude at gå med aviser i området omkring Sørbymagle, Kirkerup og Fuglebjerg på Vestsjælland.

Hendes familie fandt sidenhen hendes cykel, taske og mobiltelefon henkastet langs en øde vej i Kirkerup. Hun er nu fundet i live

En massiv eftersøgning efter 13-årige Filippa er slut.

På et pressemøde foran politigården har politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi netop oplyst, at den 13-årige pige er fundet i live.

“Hun er ved bevidsthed. Og andet kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt,” fortæller Kim Kliver og tilføjer, at man stadig ikke skal bagatellisere det som den 13-årige pige har været udsat for.

“Informationen til forældrene er netop blevet overleveret klokken 15,” fortsætter politiinspektøren.

“Det er på baggrund af vidneberetninger og henvendelser fra offentligheden, at vi går ind på en adresse, hvor vi finder Filippa i live og anholder en 32-årig mand,” bliver det fortalt på pressemødet.

Kan I fortælle, om Filippa har været udsat for andet end at være bortført?’ spørg en journalist på pressemødet.

“Det har vi ingen kommentarer til lige nu. Vi har et billede af, hvad der er sket, men det billede er vi nødt til at holde for os selv,” er svaret.

Der vil være grundlovsforhør senere mandag, hvor den nu anholdte mand fremstilles.

Den 32-årige mand blev anholdt søndag lidt før klokken 15 – det var i samme ombæring, at Filippa blev fundet. Det var derfor, at pressemødet blev udskudt 15 minutter.

Videomaterialet som politiet i forbindelse med sagen har modtaget har haft stor relevans for anholdelsen og fundet af Filippa.

Ved slutningen på pressemødet oplyser Kim Kliver, at flere personer er anholdte i sagen. Han kan dog kun bekræfte, at den 32-årige fremstilles i grundlovsforhør.

SE OGSÅ: FILIPAS MOR I HJERTESKÆRENDE OPRÅB: ‘JEG ER SØNDERKNUST’