08. feb. 2024 - 16:24

Kioskansat truet med kæmpe kniv: Kender du gerningsmændene?

Billede fra røveriet, som fandt sted den 22. januar kl. 21.37


To maskerede mænd har begået et røveri mod en kiosk, hvor ekspedienten er blevet truet med kniv og pistol. Det viser en video, som politiet har offentliggjort i forbindelse med efterlysningen af gerningsmændene.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Røveriet fandt sted den 22. januar kl. 21.37 i en kiosk på Funch Thomsens Gade i Århus N.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De maskerede mænd kommer ind i butikken i åbningstiden, hvor der også er kunder i butikken. Den ene trækker en stor kniv, som han den unge ekspedient med.

Herefter får han adgang til kontanterne og kort efter løber begge mænd fra stedet. Politiet ankom kort efter, men der var røverne allerede stukket af. Derfor søger politiet nu folk, der kan genkende de to mænd og dermed hjælpe med at få fat på dem.

“Den videre efterforskning af sagen har ikke ledt til anholdelse, og Østjyllands Politi offentliggør nu dele af overvågningsvideoen i håb om, at nogen kan genkende mændene på deres tøj, gang eller andre kendetegn – som fx stemmen. Der er nemlig lyd på dele af videoen, hvor man kan høre en af gerningsmændene sige til ekspedienten, at han skal åbne pengeskabet”, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet kan kontaktes på 114.