20. dec. 2022 - 16:12

Stort dansk firma: ‘Kan ikke garantere levering inden jul’




Et stort dansk selskab er gået konkurs. Derfor er der ingen garanti for at bestillinger fra selskabet når frem inden jul, skriver Finans.dk.

Der er tale om børnebrandet, Pixizoo, der blandt andet sælger legetøj, babyudstyr, børnetøj og meget mere. Det kendte selskab er nemlig gået konkurs, viser oplysninger fra Statstidende.

For mindre end et år siden tilførte ejerkredsen et stort millionbeløb til selskabet. På trods at dette, så må de nu alligevel melde sig konkurs.

Pixizoo skriver på sin hjemmeside, at de ikke kan garantere levering inden jul. Derudover meldes der om stor utilfredshed på de sociale medier og Trustpilot. Dårlig kundeservice, manglede pakker er blot nogle af de problemer som selskabet må byde deres kunder i øjeblikket.

Pixizoo er stiftet af brødrene Jesper og Karl Mark i fællesskab med deres ven, Anders Kobberup. Selskabet blev stiftet i 2014.

Regnskabet for 2021 viser nogle mildest talt bekymrende tal. Her har Pixizoo nemlig måtte sluge et underskud på intet mindre en 24 millioner kroner efter skat. Derudover lød bruttofortjenesten på minus 2,2 millioner kroner.

Følg dine daglige nyheder på ONP’s Facebook her