15. jun. 2023 - 16:56

Cafe-ejer mødte grædende pige: Nu vil han hjælpe ensomme børn med ondt i livet




Foto: Facebook

Sebastian Segall fik ondt af en pige, der græd. Hendes historie påvirkede ham så meget, at han nu vil hjælpe hende – og andre børn med ondt i livet.

På Facebook fortæller Sebastian Segall om oplevelsen med pigen, som var i 13-14 års alderen. Han kom gående forbi hende, og hun stod af cyklen. Hun var tydeligt berørt af et-eller-andet.

Facebook skriver han:

“Jeg går først forbi pigen, men jeg vælger at vende om for at høre, om alt var okay, da jeg kunne se på hende, at hendes situation blev forværret. Efter jeg har taget kontakt, bryder hun fuldstændig sammen og fortæller mig, at grunden til, at hun græd, var, at hendes klassekammerater havde drillet hende med, hvordan hun så ud, da de forinden havde været til en klassesammenkomst, som hun grundet mobningen havde forladt. Hun fortalte, at hun var blevet så ked af det, at hun ikke kunne fortsætte med at cykle og derfor valgte at stå af.”

Sebastian Segall forsøgte at trøste pigen med, at vi jo alle går igennem svære perioder i vores liv.

Men pigen fortalte også, at hun har svært ved at komme i skole hver dag på grund af den mobning, hun bliver udsat for – og at hun ikke rigtigt har nogle venner.

Det påvirkede den 23-årige cafe-ejer i København så meget, at han inviterede pigen til sin café til en kop kakao og et slag Uno.

Men ikke nok med det.

Sebastian Segall har også sat sig for at hjælpe andre børn og unge med ondt i livet, så de også kan komme til cafeen og få kakao – og forhåbentlig nogle jævnaldrende venner.

Og det projekt har der været kæmpestor interesse for, efter at han lagde oplevelsen med pigen, som var ked af det, ud på Facebook.

“Det er faktisk stukket en smule af. Jeg vil bruge weekenden til at finde ud af, hvordan det hele skal foregå,” fortæller Sebastian Segall til ONP.

Meningen var, at arrangementet skulle have fundet sted på Sebastian Segalls café hver onsdag.. Men det er ikke sikkert, at der er plads nok til, at det kan lade sig gøre.

“Det gode er, at der er mange virksomheder, der har tilbudt, at hjælpe mig. Det er muligt, at vi skal have nogle lokaler, og at jeg skal have nogle mennesker til at hjælpe mig, hvis der kommer mange børn og unge,” siger Sebastian Segall, der har det svært med, at der er børn, der bliver mobbet.

“Det skærer mig i hjertet, at der er børn, der føler sig ensomme – eller ikke føler, at de har venner,” skriver han på Facebook.

Han fortalte i sin tid pigen på cyklen, at hun nu havde en ny ven i ham. Og han kunne se på hende, at hun begyndte at smile, efter at de havde talt sammen.

“Men jeg har faktisk ikke hørt fra hende siden,” fortæller Sebastian Segall.

Hans første arrangement for børn og unge med ondt i livet skal efter planen finde sted onsdag 21/6.

“Jeg skal bare lige finde ud af hvor – og hvordan – det præcis skal foregå,” siger han.