27. mar. 2023 - 10:41

Bliver dit barn mobbet i skolen? Så giv dit barn en fed oplevelse med dette nye initiativ!




Hvis dit barn bliver mobbet i skolen, så kan du nu give dit barn en super fed oplevelse. En gruppe mennesker har startet et nyt initiativ under gruppenavnet ‘Team Outlaw Denmark’.

Gruppen har startet et projekt mod mobning. Her tilbyder gruppens medlemmer nemlig, at transportere dit barn i skole i en fed bil, så dit barn kan få en god oplevelse.

Gruppe skriver følgende om sig selv og det ny initiativ mod mobning:

‘Os fra Team Outlaw Denmark. Vi er et team, hvor der er plads til alle slags biler, uanset mærke. Alt fra BMW til Kia. Vi er et team som går op i vores biler og vigtigst af alt sammenholdet og fællesskabet. Vi er sammen om en ting, nemlig at vil have stoppet mobning i skolerne, da det er vigtigt at børn trives og har sunde relationer. Vi og vores samarbejdspartnere tilbyder kørsel fra skole til hjemmet i gejlede biler en aftalt dag. Vi sætter fokus på dette emne ved brug af vores biler og giver barnet en oplevelse på en gang. Forældre til børn der oplever mobning og som tænker at deres barn kunne have en positiv oplevelse kan kontakte os. Vi gør dette omkostningsfrit da det er vores mulighed for at være med til at hjælpe og sætte fokus på emnet. 

Vi er så heldige at have samarbejde med TEAM Krydderhylde, som også støtter op om dette projekt. Vi håber at flere vil støtte op på sigt. Bilerne er selvfølgelig lovlige og der køres altid efter de gældende færdselsregler. Sammen med Team krydderhylde og BTJ er vi fornylig blevet en del af afholdelsen af det lovlige træf der afholdes i Viborg. Vi er en masse teams som er påbegyndt et samarbejde så vi nu og fremover kan fortsætte med at afholde træf, hvor der vil være gejlede biler, fællesskab og en masse glade mennesker som mødes og deler en fælles passion.’