17. jan. 2023 - 15:28

Hjemmerøveri og voldtægtsforsøg: Nu er 29-årig dømt!




Tirsdag er en 29-årig mand blevet idømt syv års ubetinget fængsel i retten i Holstebro.

Om natten d. 8. oktober sidste år brød manden ind i et tilfældigt hus i Holstebro, hvor han overfaldt en 28-årig kvinde. Han truede hende til at aflevere alle sine kontanter, der løb op i et beløb på 1.400 kroner.

Men det var ikke nok for manden. Herefter trak han bukserne af kvinden og forsøgte at voldtage hende. Det lykkedes kvinden at vriste sig fri, hvorefter gerningsmanden flygtede ud af huset.

Det skriver Midt- og Vestjyllands politi i en pressemeddelelse.

Ved hjælp af videoovervågning lykkedes det to dage efter hændelsen at pågribe en mistænkt.

I dag er der faldet dom i sagen mod den 29-årige mand. Han er blevet kendt skyldig i hjemmerøveri og forsøg på voldtægt, hvilket resulterer i syv års ubetinget fængsel.

Senioranklager for anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi Flemming Hother udtaler, at det er en meget alvorlig sag.

”Der er tale om et egentligt hjemmerøveri og et forsøg på overfaldsvoldtægt i kvindens eget hjem. Det er en meget alvorlig sag, og det mener jeg også, straffen afspejler”, siger senioranklager Flemming Hother.

Sagen er blevet anket af den 29-årige mand, der nægter sig skyldig i forsøg på voldtægt. Han erkender dog, at have brudt ind og stjålet penge fra kvinden, som han ifølge ham selv skulle bruge på stoffer.

ONP.DK OPDATERER DIG MED DAGLIGE NYHEDER PÅ INSTRGRAM – FØLG OS HER