27. maj. 2024 - 10:15

Hjælp ulykkelig hund med at komme hjem




En hund er forsvundet fra sin ejer og er af politiet fundet omstrejfende og alene. Nu efterlyses ejerne offentligt, så hunden kan komme hjem igen

‘Er du ejer eller kender du hunden eller dens ejer, så kontakt venligst politiet på tlf. 114.’

Sådan starter politiet mandag formiddag en efterlysning af en forsvunden hunds ejere eller andre med informationer i sagen.

Hunden er den 17. maj blevet fundet på Langagergård i Horsens, hvor den løb rundt alene, men siden har politiet ikke lykkedes med at opstøve ejerne til hunden, og derfor sendes nu en offentlig efterlysning ud.

Hunden beskrives af politiet som:

  • Musegrå, tæve, uden halsbånd
  • Race: Cane Corso eller Napolitansk Mastiff blanding
  • Chipnummer: Chippet, men ej registreret i hunderegistret

Sydøstjyllands Politi oplyser, at hunden kan udleveres til den rette ejer ved fremvisning af dokumentation for ejerskabet.

‘Vi har ikke mulighed for at imødekomme henvendelser fra borgere, der ønsker at adoptere hunden,’ lyder det fra Sydøstjyllands Politi.

Herreløse hunde bliver normalt indbragt til et dyreinternat, der håndterer det videre forløb, hvis ejeren ikke kan findes. På dyreinternatet bliver hunden undersøgt for eventuelle skader samt tjekket for eventuel chip eller tatovering. Hvis ejeren kan identificeres, vil ejeren blive kontaktet.