21. apr. 2024 - 15:01

Fire ambulancer haster til voldsom ulykke
Der er sket en massiv udrykning til et landevejsuheld med blandt andet fire ambulancer, to lægebiler og en lægehelikopter

Tre biler har søndag middag været involveret i et voldsomt færdselsuheld på Karrebækvej i Næstved, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anmeldelsen blev modtaget klokken 12.35 og resulterede i en massiv udrykning til uheldsstedet.

Her kunne politiet ved ankomst konstatere, at der holdt to smadrede biler inde ved et ishus på vejen, mens en tredje bil med skader holdt langs landevejen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Learn more

Unmute

Ifølge et vidne på stedet er den mørke bil kørt sammen med to andre køretøjer

Politiet frygtede, at der kunne være sket alvorlig personskade, og derfor blev en lægehelikopter rekvireret, mens også fire ambulancer og to akutlægebiler rykkede ud.

Der gik dog ikke længe, før man kunne ånde lettet op.

“Vi er tæt på at afslutte indsatsen på stedet. Der er ikke sket alvorlig personskade. Hændelsesforløbet ikke endelig klarlagt. Trafikken kan inden længe igen køre normalt,” oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på det sociale medie X kort før klokken 14.00.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte er mindst en person blevet kørt med en ambulance til hospitalet.

“Jeg har talt med et vidne, der fortæller, at en mørk bil kører ned i rabatten og i den forbindelse rammer en hvid varebil. Det sammenstød resulterer angiveligt i, at den mørke bil kører ind i det røde køretøj, og de to biler ender så over i ishuset,” siger vores udsendte.

Det er ikke et hændelsesforløb, der er be- eller afkræftet af politiet.