14. mar. 2024 - 10:23

Elsket efterskolelærer dræbt




En forstander på en dansk efterskole modtog onsdag morgen en meget sørgelig besked. En lærer på skolen var dræbt

Det er et af de opkald, han aldrig vil glemme.

“Jeg blev ringet op og fortalt, at en af vores lærere var død i en ulykke. Derefter samlede vi eleverne, fortalte dem det og prøvede at bearbejde det med dem så godt som muligt,” fortæller forstanderen fra efterskolen til B.T.

“Vi kommer til at savne ham meget. Han var en god lærer med godt humør og altid hjælpsom. Så det er et stort chok det her,” siger han til mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det store træ væltede ned og smadrede bilen

Læreren er den 55-årige mand, der blev dræbt natten til onsdag, da et stort træ blev fældet og væltede ned over hans bil, da han kom kørende ad en landevej i Sorø.

Efter episoden har Syd- og Sønderjyllands Politi skredet til anholdelse af i alt fire mænd, som alle er blevet sigtet for drab.

De vil i løbet af torsdagen blive fremstillet ved et grundlovsforhør.

Onsdag morgen har eleverne på efterskolen, hvor den 55-årige mand var lærer, ifølge B.T. også modtaget beskeden om dødsulykken.

Det har resulteret i, at efterskolen har fået besøg af en præst og en krisepsykolog.

Politiet har tidligere meldt ud, at den 55-årige mand blot var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Samtidig oplyser politiet, at man før har fået meldinger om pludselig fældede træer på vejbanen i området.