05. feb. 2024 - 22:59

Dagligvarekæde lukker: Gigantisk ophørsudsalg starter nu

Illustrationsfoto 


Det er med stor sorg, at ejeren af grænsebutikken, Priss, må dreje nøglen om. Efter mere end 10 år er det på tide at lukke de tre butikker, som ligger i henholdsvis Harrislee, Pebersmark og Süderlügum.

Det oplyser direktøren for Priss, Carsten Christensen, i en mail til JydskeVestkysten.

“Vi kan ganske enkelt ikke føre virksomheden videre på en ansvarlig måde og gøre Priss fremtidssikker uden betydelige investeringer i både IT, indretning og bygninger, som vi i det nuværende og fremtidige marked ikke mener er realistisk at kunne tjene hjem igen. Derfor vil ejerne prioritere at bruge deres ressourcer på deres øvrige aktiviteter”, skriver Carsten Christensen til mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Alle medarbejdere opsagt

Lukningen betyder også, at de mange medarbejdere, som har været ansat på de tre lokationer, er blevet opsagt. Men på trods af den triste udmelding, vil Priss gerne slutte af med at give kunderne en glædelig nyhed. Der er mange penge at spare i den kommende tid.

“I løbet af februar og marts måned vil der være ophørsudsalg i alle tre butikker. Så har vores kunder mulighed for at lave en sidste god handel hos os”, skriver direktøren.