03. sep. 2024 - 19:12

Blodet sprøjter i klasselokale




Ifølge flere klassekammerater sprøjtede det ud med blod på gulv, borde, stole, tasker og nærtliggende tøj under et voldsomt overfald på en skole

En mand er blevet anholdt og varetægtsfængslet frem til den 19. september, efter hvad klassekammerater beskriver som et aldeles brutalt overfald midt i skoletiden.

Det er kommet til offentlighedens kendskab efter et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde tirsdag formiddag.

I grundlovsforhøret kom det ifølge Sjællandske Nyheder frem, at en 41-årig mand og en 31-årig kom op at diskutere efter en uenighed om kafferistere i en studiegruppe, og det endte i det blodige overfald.

Overfaldet skete mandag omkring klokken 08.43, hvor Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen om, at den 41-årige mand var gået amok i et klasselokale på ZBC på Magegårdsvej i Roskilde.

“Den 41-årige og den 31-årige gik i klasse sammen, og der opstod en uenighed, som førte til overfaldet på den 31-årige, der blev tildelt flere slag og et knæ i ansigtet,” oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i kredsens døgnrapport.

Den 41-årige mand havde dog ikke fået stillet sin blodtørst, og kort efter episoden opsøgte han igen den 31-årige mand.

Denne gang skete det ude på skolens toilet, hvor den 41-årige slog den 31-årige gentagene gange i ansigtet.

Voldsmanden forlod efterfølgende skolen, men kom senere retur og blev anholdt klokken 10.57. Han er tidligere straffet for vold, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 41-årige mand er nu varetægtsfængslet for grov vold – og for vidnetrusler, da han truede den 31-årige til ikke at anmeldelse hændelsen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i døgnrapporten ikke om den 31-åriges nærmere tilstand.