21. aug. 2024 - 18:14

Asam fik nok af forvirrende boligmarked: Så fik han ideen til Boliglager.dk




Det er ikke nemt at navigere på boligmarkedet. Det erfarede Asam Hussain, da han både skulle leje og udleje sin bolig. Det er svært at holde styr på de forskellige platforme. Flere forskellige brugere, koder og betalinger, som der skal holdes styr på, gør det svært at navigere på boligmarkedet. Derfor tog Asam Hussain sagen i egen hånd.

Nu har en ny platform set dagens lys og Boliglager.dk er blevet sat i verden for at hjælpe lejere og udlejere. Om det er erhverv eller privat, har Boliglager.dk gjort det til et mål at gøre boligmarkedet mere overskueligt.

Redaktionen har taget en snak med stifteren bag platformen. Asam Hussain tog en frustrerende situation og fandt en løsning. Nu er han gået hele vejen for at hjælpe andre.

1. Hvorfor har du valgt at lave en platform som Boliglager.dk. ?

Ideen til Boliglager.dk opstod, da jeg indså, hvor ustruktureret og ineffektiv bolig- og erhvervsmarkedet er i dag. Gennem mine egne erfaringer som boligsøgende og i samtaler med andre har jeg set, hvordan lejere, erhvervslokale-søgere og dem, der leder efter håndværkere, ofte kæmper med at finde pålidelige løsninger. Markedet er fyldt med gratis annoncering, der ofte resulterer i spam og falske opslag, og mange platforme gør det både dyrt og besværligt at komme i kontakt med udlejere eller håndværkere. Denne situation skaber unødvendig frustration og usikkerhed.

Asam Hussain ville ikke vente på en løsning – i stedet skabte han sin egen vej til et mere overskueligt boligmarked.

Jeg ønskede at ændre på dette ved at skabe en alt-i-en-platform, hvor både privatpersoner og erhvervsdrivende kan finde præcise og pålidelige løsninger uden besvær. Boliglager.dk tilbyder en gennemsigtig, retfærdig og brugervenlig løsning med rimelige annoncepriser uden binding, så man slipper for skjulte omkostninger og bøvlet med falske annoncer. Uanset om du søger en ny bolig, leder efter erhvervslokaler, ønsker at sælge eller leje ud, eller har brug for en pålidelig håndværker, kan du finde det hele ét sted. Vores platform sikrer, at du kan komme i kontakt med de rette personer hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med sikkerhed eller kvalitet.

Boliglager.dk blev til for at løse de udfordringer, jeg selv har stået overfor, og for at gøre hele processen nemmere og mere effektiv. Vi tror på, at alle fortjener en smidig og tryg oplevelse, når de navigerer i boligmarkedet og håndværkertjenester. Vores mål er at gøre det muligt for både lejere, udlejere, erhvervsdrivende og dem, der søger håndværkere, at finde hinanden på en enkel og pålidelig måde, så alle kan få opfyldt deres behov uden den unødvendige stress og frustration, der ofte følger med.

2. Hvad kan Boliglager, som andre ikke kan?

Boliglager er mere end bare en almindelig boligportal. Vi tilbyder en alt-i-en løsning, der kombinerer privatudlejning, privat salg, erhvervsudlejning og -salg samt en unik håndværkerservice. Hvor andre platforme ofte fokuserer på én niche, tilbyder vi en bred palette af tjenester samlet ét sted. En anden ting, der adskiller os, er vores model, hvor det er gratis for lejere at kontakte udlejere – det skaber en mere afbalanceret og tryg markedsplads. Vores avancerede søgefunktioner gør det desuden nemt for brugerne at finde præcis det, de leder efter, uden at spilde tid.

3. Hvad har du set på markedet, som mangler og du vil gøre bedre?

Noget af det, der virkelig har stået klart for mig, er manglen på gennemsigtighed og retfærdighed på markedet. Mange platforme pålægger lejerne høje gebyrer bare for at få adgang til udlejernes kontaktoplysninger, hvilket jeg finder uretfærdigt. Derudover har jeg set, hvordan falske annoncer og spam kan forstyrre processen og skabe en dårlig oplevelse for alle involverede. Med Boliglager.dk vil jeg ændre dette ved at skabe en platform, hvor kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed er i centrum. Vores fokus på en samlet håndværkerservice er også noget, der mangler på markedet – vi gør det nemt at finde pålidelige håndværkere uden at skulle igennem utallige Google-søgninger.

4. Har du selv oplevet noget, der har gjort, at du ville løse dette problem?

Ja, absolut. Min egen erfaring med at lede efter en bolig og hjælpe venner og familie med deres boligsøgninger har været en øjenåbner. Jeg har selv oplevet frustrationen ved at skulle navigere gennem sider fyldt med irrelevante annoncer, urealistiske gebyrer og usikkerheden omkring, om en annonce overhovedet er ægte. Jeg har også oplevet, hvordan det kan være næsten umuligt at få svar fra udlejere, selv efter at have betalt et højt gebyr for at kontakte dem. Det var der, jeg besluttede, at der måtte være en bedre måde – og det var det, der førte til, at jeg grundlagde Boliglager.dk. Jeg ønskede at skabe en platform, hvor folk kunne finde deres næste bolig eller erhvervslokale uden den frustration og usikkerhed, jeg selv har oplevet. Derudover ville jeg gøre det let at finde pålidelige håndværkere i nærheden med få klik, uden at man behøver at bruge timevis på at søge på Google.