31. jan. 2024 - 17:04

16-årig dansker involveret i dødsulykke på skibakke

Illustrationsfoto


En 16-årig dreng fra Danmark og en 64-årig mand er kollideret på en skibakke i Østrig. Den 64-årige tysk snowboarder er afgået ved døden efter uheldet.

Det bekræfter Udenrigsministeriet overfor B.T.

“Udenrigsministeriet er bekendt med, at en dansk statsborger har været involveret i en ulykke i Østrig. Udenrigsministeriet har tavshedspligt i personsager og kan ikke oplyse yderligere i sagen”, skriver ministeriet til mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Ulykken er sket mandag eftermiddag og de østrigske medier skrev, at den danske dreng er involveret i kollisionen med manden. Denne information bekræftes nu af Udenrigsministeriet.

“Tyskeren blev dødeligt kvæstet ved ulykken. Umiddelbare genoplivningsforsøg fra et vidne til ulykken mislykkedes,” lød det i en pressemeddelelse fra politiet.

Den danske teenager er blevet fløjet til hospitalet, men det er endnu uvist, hvor slemt han er kommet til skade i ulykken.

“Vi får kun information fra sygehuset, hvis involverede personer afgår ved døden. Og vi har ikke fået noget nyt,” lyder det fra politiet i Tyrol onsdag eftermiddag.