07. mar. 2024 - 10:38

Legendariske lokaler fyldes af nyt liv
Central Caféen på Nørregade er en kendt adresse for de fleste Nyborgensere. Lokalerne har dog stået tomme i knap halvandet år. Det bliver der lavet om på i morgen, og der kan bookes allerede i dag.

Siden 1854 har dørene været åbne til beværtningen på Nørregade i Nyborg.

Efter et hulrum i gadebilledet, der har varet knap halvandet år, er der nu fundet en forpagter og kokke til Central Caféen. Det betyder, at EDC-skiltet med ordene “Til leje” for længe siden er pillet ned, og at restauranten åbner i morgen.

Forpagteren, Erik Vistisen, driver også en restaurant andetsteds på Fyn.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Central Caféen er en ikonisk restaurant i Nyborg.

På Central Caféens hjemmeside kan man allerede fra klokken 11.00 i dag booke bord.

Maden på stedet beskrives som “en autentisk dansk spiseoplevelse i hyggelige omgivelser. Nyd klassiske retter som æggekage, stjerneskud og rejecocktail, mens du omgives af dansk charme og gæstfrihed.”

På hjemmesiden skriver de også, at restauranten åbner i morgen.

“Central Caféen har en plads i mange nyborgenseres hjerte. Jeg er ofte blevet konfronteret med spørgsmålet, om hvornår der kommer liv i byens ældste restaurant. Det opfatter jeg som rigtig positivt, og jeg glæder mig over den store interesse fra publikum nu kan blive indfriet. Det er godt for handelsbyen Nyborg, når der er lys i lokalerne,” har ejer, Hans Henrik Kongsmark, tidligere skrevet til Fyens.dk.