19. jan. 2023 - 16:36

Kåring af Danmarks bedste bøfsandwich: Overraskelse på toppen gjorde forskellen

FOTO: De Brune Riddere


Madanmeldergruppen De Brune Riddere kårer hvert år Danmarks bedste bøfsandwich – i 2022 løb Café Ella i Horsens med prisen.

Ejeren af Café Ella hedder Jimmy Jensen og elsker bøfsandwich og brun sovs. Derfor var han også lykkelig, da De Brune Riddere i selskab med TV2 overraskede ham på hans café i Horsens.

“Hold kæft, det er stort. Det er gået i turbofart, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige,” lød det fra den overraskede vinder.

Jimmy Jensen har ikke lavet bøfsandwich særligt længe. Faktisk startede han først med at lave den danske klassiker i november 2022. Derfor er det ekstra vildt, at han nu kan kalde sig kokken bag Danmarks bedste bøfsandwich.

De Brunde Riddere har siden 2012 hvert eneste år rejst landet tyndt i jagten på landets bedste bøfsandwich, som de så efterfølgende har rangeret og kåret til ‘Årets’ bedste. Ifølge madanmeldergruppen, så er der flere grunde til, at Café Ella endte øverst på podiet i 2022. Sovsen, hakkedrengen og sidst men ikke mindst overraskelsen på toppen skulle have gjort forskellen, som de vælger at kalde en decideret genistreg,

“Sovsen er helt eminent, der er en god bøf i, nogle lækre syltevarer, men heroppe på toppen, der er et frækt twist med flæskesvær. Det er lidt uden for kategori, men vi må bare konstatere, at det fungerer helt suverænt,” siger Lasse H. Görlitz, der er medlem af De Brune Riddere, til TV2.

Du kan smage Danmarks bedste bøfsandwich hos Café Ella på adressen: Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

ONP.DK OPDATERER DIG MED DAGLIGE NYHEDER PÅ INSTRGRAM – FØLG OS HER

FOTO: De Brune Riddere
FOTO: De Brune Riddere