21. jul. 2024 - 13:18

Graffiti-kunst i København: Meeting Of Styles Copenhagen fejrer 10-års jubilæum




Graffiti- og gadekunstfestival løber i disse dage af stablen i København.

Meeting Of Styles Copenhagen vender stolt tilbage for 10. år i træk! Vi inviterer alle til at deltage i fejringen af et årti med kunstnerisk innovation og fællesskab ved vores storslåede jubilæumsevent.

I løbet af de sidste ti år har Meeting Of Styles Copenhagen forvandlet ikoniske steder i København til levende kunstscener, hvor hundredvis af lokale og internationale graffiti- og gadekunstnere har vist
deres talent.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

‘Festivalen er blevet en fast del af Københavns kulturlandskab, og i år vender vi tilbage til rødderne ved at arrangere eventet på Axel Torv, i hjertet af København,’ skriver Meeting Of Styles i en pressemeddelelse og fortsætter:

‘Årets festival bliver en farverig og uforglemmelig oplevelse, der fejrer denne vigtige milepæl i vores historie. Vi opfordrer alle til at tage deres venner og familie med og deltage i festlighederne’

Meeting Of Styles er en international graffiti- og gadekunstfestival, der fejrer kunstnerisk udtryk og kulturel diversitet. Siden etableringen har festivalen været med til at forme og fremme gadekunstscenen i København og globalt.

Se alle billederne nederst i artiklen.