01. jun. 2023 - 13:08

Onkel Reje er tilbage!




Foto: DR

DR har her til formiddag på deres sociale medier lagt en video op af manden som har været over de flestes læber i disse måneder, nemlig Ramasjangs eneste skaldyr ONKEL REJE. (se videoen nederst i artiklen)

Onkel Reje udtaler i videoen at, han er tilbage når Cirkus Summarum.
Cirkus Summarum starter deres forestillinger op i denne måned, og kan opleves i både Aarhus og Ballerup.

Det lyder selv fra Mads Geertsen – der er Onkel Reje – i videoen:

“Det er jo faktisk bare mig,, der er inde i Onkel Reje. Jeg vil gerne sige tak for alle de varme hjertelige beskeder, jeg har fået. Tegninger, blomster og øl. Uden det kærlige rygstød er jeg ikke sikker på, at jeg var kommet op på cirkushesten igen, for det var virkelig en vanvittig omgang, jeg oplevede.”

“Men jeg synes, det er vigtigt at få sagt, at det her er historiefortælling. Historier skal være frie, og det skal ingen lave om på. Vi ses i Summarum,” siger Onkel Reje.

LÆS OGSÅ: ALLE BØRNENES ONKEL REJE ANKLAGET FOR PÆDOFILI

I videoen kan man høre, at Onkel Reje efter psykologsamtaler og støtte er tilbage igen, men at alle derude skal vide, at Onkel Reje er noget som er fundet på, og altså ikke er virkeligt.


Mads Geertsen som er manden ‘inde’ i Onkel Reje, fortæller blandt andet, at det har været hårdt, men han takker for alt støtte, tegninger og breve, og at uden dette var han ikke kommet tilbage igen.