19. nov. 2022 - 17:36

Youtuber på besøg i Hjørring

Foto: Presse-fotos.dk 


Youtube stjerne og forfatter gæstede Hjørring lørdag eftermiddag

Lørdag eftermiddag kunne fans af Den Mandige Elg (Daniel Brandt) komme forbi Metropol i Hjørring hvor Bog & Idé og Metropol i Hjørring havde besøg af forfatteren Den Mandige Elg og køen var lang. Her blev der skrevet i bøger og på trøjer ja alt hvad der kunne skrives på blev der skrevet på. Køen var så lang at man måtte dele den op i tre rækker.

Ikke nok med han er en god forfatter er han også en kæmpe youtube stjerne. Men hvem er Den Mandige Elg. Jo det er Daniel Brandt der er 30 år fra Næstved. Han er udannet Cand. mag. Til daglig er han gift med Camilla sammen har de datteren Laura.

Forfatteren fortæller:

“I 2012 begyndte jeg på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg kastede mig over studiet Oldtidskundskab. Ved min første eksamen fandt jeg det angst provokerende at sidde overfor censorer, som havde en Ph.d. i bagagen, hvorfor jeg dårligt turde snakke. Min løsning blev at lave YouTube videoer, da jeg søgte at træne envejs kommunikation, hvilket viste sig at være et godt valg, da jeg både blev fri for eksamens-angst, men også fordi jeg nu kan leve af min Youtube kanal.

I 2018 blev jeg Cand. mag., og rejsen dertil bød på mange oplevelser. Foruden studiet, hvor jeg dagligt pendlede fra København til Odense, så blev jeg i 2017 diagnosticeret med testikelkræft, heldigvis kunne jeg nøjes med en operation og gå til kontrol i fem år. Desuden blev jeg gift i 2016 og sidenhen far i 2018.Den Mandige Elgs nye bog handler om Daniels far der synes at Daniel og hans søskende bruger alt for meget tid på computer og mobil. Det er både dumt og dyrt. Så da familien tager på sommerferie i Sveriges ødemark, er det værsgo at aflevere mobilerne. Nu skal de nemlig være rigtig sammen. Daniel synes det lyder røvsygt med familieferie i den svenske ødemark. Men Sveriges natur gemmer på mange hemmeligheder og oplevelser. Og pludselig bliver ferien meget sjovere.

Hans seneste bog “En elgtastisk sommerferie” handler om Daniels far der synes at Daniel og hans søskende bruger alt for meget tid på computer og mobil. Det er både dumt og dyrt. Så da familien tager på sommerferie i Sveriges ødemark, er det værsgo at aflevere mobilerne. Nu skal de nemlig være rigtig sammen. Daniel synes det lyder røvsygt med familieferie i den svenske ødemark. Men Sveriges natur gemmer på mange hemmeligheder og oplevelser. Og pludselig bliver ferien meget sjovere.