17. mar. 2023 - 14:16

Alvorlig ulykke i Tv-programmet ‘Øen VIP’: Oliver Bjerrehuus på hospitalet!

Foto: Presse-fotos.dk


‘Øen VIP’ er et Tv-program hvor en række kendisser bliver kastet ud i en vild udfordring. Konceptet er, at de otte deltagere skal overleve på en øde ø i 14 dage uden hjælp fra omverdenen. De skal dermed selv skaffe mad og drikke, samt sørge for at bygge et sted at sove.

De otte deltagere består af tv-vært Mille Gori, tidligere “Vild med dans”-danser Frederik Nonnemanntv-lægen Charlotte Bøving, den populære kok Thomas Rode, skuespiller Sebastian Bull, skateboarder Rune Glifberg, model Philine Roepstorff og modellen Oliver Bjerrehuus.

I seneste afsnit gik det dog ikke stille for sig. Oliver Bjerrehus, der vel nok er Danmarks mest kendte mandlige model gennem tiderne, var nemlig ude for en alvorlig ulykke.

Igennem hele programserien har Oliver Bjerrehuus forsøgt at fange en pelikan, så han kunne skaffe mad til deltagerne på øen. Da Oliver skulle slibe en machete, som han skulle bruge til at fange pelikanen gik det helt galt. Oliver Bjerrehuus kom til at slibe forkert og ramte i stedet sin finger, så der kom et dybt sår helt ind til knoglen.

Oliver Bjerrehuus blev efterfølgende transporteret til hospitalet, så en læge kunne vurdere skaden. Og det viste sig at være en yderst alvorlig skade.

Den populære model fik i alt hele 11 sting på sin finger.

Det var så slemt, at Oliver Bjerrehus efterfølgende har måtte udtræde af Tv-programmet.

Det var generelt svært for deltagerne at skaffe mad på øen – lige udover lidt fisk. Oliver forlod da også programmet hele 12 kilo lettere.

LÆS OGSÅ: Kæmpe stjerne gæster X Factor-showet i aften!