03. mar. 2023 - 20:50

Indvejning i Brøndby Hallen: Nu går det snart løs!




Den 4. Marts. kommer Muay Thai Grand Prix til Danmark. Det er et af Europas største promotions, der for første gang indtager Brøndby Hallen til et brag af en aften.

Der har her til aften været indvejning blandt de mange kampsportsudøvere. Se billeder fra indvejningen nederst i artiklen.

“Der kommer nogle helt vildt skarpe kæmpere fra hele verden. Der er blandt andet en EM-titel kamp og en VM-titelkamp på programmet. Hvis man er fan af kampsport, bliver man simpelthen nødt til at deltage. Det bliver en kampsportsfest uden lige,” udtaler promotor og arrangør Mathias Weise, som da vi fangede ham på telefonen var i fuld gang med at fylde barerne i hallen med øl-fustager.

Arrangørerne lover garanti for en aften med smæk på når hele 9 A-Class kampe er på programmet herunder 1 MTGP VM titel – 1 MTGP EM titel og 2 Danske titler.  Derudover en enkelt Pro MMA kamp.

Hele stævnet bliver Broadcastet Live TV SportLive i Skandinavien med 3 millioner potentielle seere. Derudover er der mulighed for PPV Via MTGPs egen hjemmeside.