Om ONP

ONP står for ‘Online Nyheds-Portal’ og er et uafhængigt dansk nyhedsmedie. Mediet leverer nyheder om sport, kendte, kultur og vejr, og dækker både ind- og udland, lokalhistorier, krimistof, trafik og politik.

Mediet blev etableret i 2022, og har i 2024 mere end 200.000 sidevisninger på tværs af alle kategorier. Et af platformens vigtigste værditilbud til dets læsere er leveringen af live-nyheder gennem websitets ‘Seneste nyt’ livefeed. Livefeedet opdateres så snart vores journalister eller nyhedsbureauer, vi samarbejder med, udgiver telegrammer.

ONP’s formål har siden mediets etablering været at dække bredt og relevant. En målsætning som ONP siden da har opfyldt ved i gennemsnit at levere 36 samfundsrelevante dækninger af begivenheder og historier både i Danmark og udlandet, om dagen.

Etisk ansvar og publiceringspolitik

ONP er gennem dets søstermedier medlem af Pressenævnet. Vi ønsker at videreformidle relevante nyheder så hurtigt som overhovedet muligt, hvor faktualiteten er førsteprioritet. Derfor tager vi også de grundlæggende publiceringsprincipper om gennemsigtighed af vores nyhedsjournalistik og produktion af vores indhold seriøst.

Her kan du læse mere om vores etiske ansvar, publiceringspolitik og klagevejledninger som medie under Presse-fotos.dk ApS.