17. sep. 2024 - 14:35

Lastbil og personbil i kollisionsulykke: Afspærret begge retninger




En lastbil og en personbil er hamret sammen i et hårdt sammenstød. Beredskabet er talstærkt fremme på stedet og har afpærret landevejen i begge retninger

Tirsdag klokken 12.14 har politiet sammen med brandvæsenet og ambulancetjenesten modtaget en anmeldelse om en voldsom kollision.

Iføgle den indledende anmeldelse til brandvæsenet var der frygt for, at personer sad fastklemt i en eller flere af køretøjerne.

Det bekræfter vagtchefen ved Fyns Politi over for redaktionen.

“Vi har en personbil og en lastbil, der er impliceret. På nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige noget omkring de nærmere omstændigheder, men vi foretager nu færdselsuheldsundersøgelser herunder blandt andet narko- og blodprøver af parterne,” siger vagtchefen.

(Artiklen fortsætter udner billedet)

Her ses den involverede bil

Uheldet er sket på Søndersøvej ved den fynske by Morud, der nu er afspærret i begge retninger, mens oprydningsarbejdet står på.

Ifølge vagtchefen ved Fyns Politi er ingen personer kommet alvorligt til skade.

“Vi har ikke rekvireret en bilinspektør, fordi der heldigvis kun er sket lettere personskade. Alle parterne er selv kommet ud af de forulykkede køretøjer og var ikke fastklemte, som meldingen lød på,” siger vagtchefen.

Klokkken 13.15 har Fyns Politi endnu ikke nogen tidshorisont for genåbning af Søndersøvej.