03. sep. 2024 - 10:07

Janni Ree skal have nyt job efter skilsmissen: ‘Jeg skal ikke arbejde 8-16’




Det celebre par har trukket overskrifter den seneste tid, siden de annoncerede, at der er en skilsmisse på vej. Nu skal Janni Ree finde en måde at forsøge sig selv på, når skilsmissen fra Karsten Ree bliver en realitet.

Parret har været gift siden 2015. I næsten ti år har den kendte blondine levet et liv i overklassen med sin rige mand. Nu er det snart slut, da parret har valgt at gå hver til sit. Derfor skal der også lægges planer om, hvad slags arbejde Janni skal have.

Men det er ikke alle jobopslag og beskrivelser, som falder i Janni Ree’s smag. Selvom tilbuddene ifølge hende selv står i kø, så er der én ting, der ikke kommer på tale.

Der kommer ikke til at være et 8-16 job. Dét får Janni Ree til at kaste op, lyder det.

Det har hun prøvet for mange år siden og det er bestemt ikke noget hun savner – tværtimod.

“Der arbejdede jeg 8-16 hver dag, det var rigeligt, der var jeg ved at kaste op. Det er da nogle år siden. Det er måske 15 år siden, det er også en del. Jeg har da arbejdet op i 40’erne,” fortæller den tidligere forsidefrue i et interview med “Marcus og Realitypanelet“.

Masser af fremtidsmuligheder

Der er dog masser af muligheder, når hun igen skal ud på arbejdsmarkedet og tjene sine egne penge, lyder det fra Janni Ree.

Der er både foredrag og mange andre tilbud, Det er dog ikke noget, den tidligere ‘Oddset-babe’ kan komme ind på.

Dog kan hun alligevel afsløre, at hun har takket ja til et jobtilbud.