19. aug. 2024 - 20:20

24-årig voldtager fire børn




En 24-årig har mandag modtaget en dom for voldtægt af mindreårige, men slipper for yderligere tid i fængsel.

En 24-årig mand er mandag ved Retten i Esbjerg blevet idømt et år og seks måneders fængsel for voldtægt af fire børn under 15 år, fordi han indgik i en seksuel relation med dem.

Det oplyser anklager Malene Ann Hansen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Manden blev desuden fundet skyldig i besiddelse af børnepornografisk materiale, mens han blev frifundet for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Anklageren oplyser, at den 24-årige blev tildelt en såkaldt kombinationsdom. Det betyder, at han er idømt et års ubetinget fængsel og seks måneders betinget fængsel.

Fordi manden allerede har siddet varetægtsfængslet i knap et år, har han afsonet den del af straffen, der er ubetinget, oplyser anklageren.

Desuden er den 24-årige blev idømt et kontaktforbud, der betyder, at han ikke må tage kontakt til børn eller unge under 18 år, som han ikke kender, på nettet.

Han modtog dommen, oplyser anklageren.

Malene Ann Hansen fortæller, at hendes påstand var, at manden skulle idømmes to år og seks måneders fængsel, hvis han blev dømt i fuldt omfang.

Hun vil nu kigge nærmere på rettens begrundelse og sammen med Statsadvokaten i Viborg vurdere, om dommen skal ankes til Vestre Landsret.

Voldtægterne AF de mindreårige, som den 24-årige nu er dømt for, er foregået i perioden fra maj 2022 til august 2022.

De er sket i Tjæreborg, Haderslev, Brørup og Faaborg.

Den dømte er selv fra Kolding.