17. aug. 2024 - 20:06

Forældre dræbt: Fodboldklub samler ind til børnene




To børn på henholdvis to og seks år, blev den 26 juli i år, forældreløse.

Deres forældre 35-årig Kristina Rasmussen og 31-årig Kasper Bang Jensen blev begge dræbt i en voldsom trafikulykke på Mariagervej i Randers, hvor en 56-årig mand bragede ind i parret med omkring 138 km/t i en 50 km/t zone.

Den 56-årige mand måtte overhovedet ikke fører bilen, da han ifølge Tv2Østjylland, i udgangen af sidste år af Aarhus Universitetshospital, var tilkendt et lægeligt kørselsforbud, fordi han lider af epilepsi og ikke var færdig udredt.

Manden oplyste i retten at han slet ikke husker at han ramte nogle da han fik et blackout.

Kristina Rasmussen og Kasper Bang Jensen blev sammen bisat under samme ceremoni i Gjerlev kirke den 03. august 2024.

Hele kirken var fyldt til bristepunktet, og selv om at der i kirken var plads til 250 personer, så var alle pladser besatte og ude foran kirken stod lige så mange, og ventede på at tage afsked for sidste gang med det unge par.

Præsten Lone Nyeng som bisatte det unge forældrepar, startede sin prædken ud således: ´I dag skal vi sende dem afsted, og ligesom de to var så forbundne i livet, vil de også være det i døden og på den anden side. Derfor holder vi ikke to bisættelser, men én´.

Samler ind til børnene

Lige efter forældrenes død, startede venner af familien en indsamling til de to efterladte børn. Indsamlingen har lige rundet det flotte beløb på 750.000 kroner

Fodboldklubben Randers FC har nu valgt at de vil støtte indsamlingen ved at de søndag efter kampen mod Sønderjyske Fodbold, vil sætte spillernes trøjer på auktion.

Randers FC oplyser i forbindelse med indsamlingen at alle pengene går ubeskåret til de to efterladte børn.

– Indsamling til efterladte børn efter urimelig tragedie– skriver Randers FC i forbindelse med auktionen

Du kan stadig nå at støtte den gode sag – Auktionen løber frem til den 25 august.