15. aug. 2024 - 13:43

Millimeter fra døden: Lastbilchauffør deler chokerende ulykkesvideo




En lastbilchauffør deler nu en frygtelig video af en alvorlig påkørsel, der sendte to personer på hospitalet. Det sker med en opfordring til at lade mobilerne ligge, når man færdes i trafikken

‘Obs! Jeg skal advare om ekstremt voldsomme billeder i videoen.’

Sådan starter lastbilchauffør Patrick Angelo Johansen sit rystende Facebook-opslag, hvor han fortæller, at han har været involveret i en alvorlig ulykke og samtidig kommer med en stærk opfordring til alle, der begår sig i trafikken.

Færdselsulykken skete torsdag i sidste uge, da han kom kørende langs Elverdamsvej mellem Kirke Hyllinge og Ejby på Midtsjælland.

Som videoen viser foretager en mandlig bilist i en varebil pludselig et venstresving ind foran Patrick Angelo Johansens 56 tons tunge lastbil, som ender i en frontalpåkørsel.

Det sker, fordi manden i varebilen ifølge billederne fra lastbilens dashcam sidder og kigger ned i sin telefon.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her er billeder fra Patrick Angelo Johansens lastbils dashcam, som viser øjeblikket før sammenstødet

Redaktionen har været i kontakt med Patrick Angelo Johansen, som oplyser, at både han og manden i varebilen efter omstændighederne har det godt.

Men lastbilchaufføren har nu en kraftig opfordring til andre.

“Denne varevognschauffør var tæt på at være skyld i, at en kone og børn ikke fik deres mand og far at se mere, fordi hans telefon var vigtigere end livet.”

“Her er et levende bevis på, hvor farlige telefoner er i trafikken, og at de kan være skyld i uheld – og som i videoen, hvor en familie kan risikere ikke at få deres kære hjem i levende tilstand,” siger Patrick Angelo Johansen, der tilføjer, at han er ked af at skulle leve med billederne inde i hovedet af, at han påkører en anden person.

Redaktionen var i timerne efter uheldet i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi, som kunne oplyse, at begge chauffører var blevet bragt til behandling på hospitalet.

“Manden i varevognen er ved bevidsthed, men vi kender endnu ikke hans nærmere tilstand. Lastbilchaufføren er samtidig også blevet kørt på hospitalet til et tjek, men det er med lettere tilskadekomst,” sagde kommunkationsmedarbejder Charlotte Tornquist i den forbindelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses ulykken fra en anden vinkel

Patrick Angelo Johansen fortæller senere til redaktionen, at begge chauffører er endt med at slippe meget billigt.

“Vi er begge utrolig heldige, men han slipper dog med et brud på benet og en brækket næse,” siger lastbilchaufføren.

Patrick Angelo Johansen ønsker at tilføje, at han ikke deler billederne for at hænge nogen ud, men at han gerne vil sætte fokus på, hvor farlige mobiltelefoner er i trafikken.

Derudover takker han redningsmandskabet og andre chauffører, som hurtigt kom til hans og manden i varebilens undsætning.