12. aug. 2024 - 13:46

Blodpøl: Livsfarligt kvæstet mand ligger og skriger på gaden




Politiet offentliggør nu overvågningsmateriale af en mistænkt gerningsmand i håbet om, at det kan føre til hans pågribelse. Manden er mistænkt for en grov forbrydelse med alvorlig personskade. Du kan se billeder af ham nederst

En 31-årig mand blev sendt på hospitalet i livsfare efter at have modtaget flere knivstik af en endnu ikke anholdt gerningsmand.

Mandag deler politiet billeder af den mistænkte gerningsmand med offentligheden og håber i den forbindelse, at borgere kan genkende ham.

Knivstikkeriet skete på Annexstræde ud for Spinderiet i Valby natten til den 20. juni omkring klokken 02.00.

Motivet til den alvorlige forbrydelse er endnu ukendt, men Københavns Politi mener ikke, at gerningsmanden og offeret kendte hinanden.

”Vores tese er, at der enten er tale om et gaderøveri, der er eskaleret, eller et umotiveret overfald. Vi betegner sagen som et drabsforsøg, og vi vil meget gerne i kontakt med borgere, der kan hjælpe os med at finde frem til gerningsmanden,” siger politikommissær Anders Lykkegaard.

Efter knivstikkeriet blev det 31-årige offer indlagt i kritisk tilstand, men behandling fra læger gjorde, at hans liv blev reddet.

Det var en tildældig forbipasserende, der dengang fandt den 31-årige liggende blødende på gaden.

Den mistænkte gerningsmand beskrives som afrikansk af udseende – og han talte kun engelsk. Nederst kan du se flere billeder af ham.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.