12. aug. 2024 - 12:34

Kæmpe aktion skyldes bippende AirPods




Politiet og øvrigt beredskab har hele morgenen og formiddagen været til stede ved et butikscenter. I den forbindelse er områdets beboere blevet evakueret. Nu er der nye oplysninger om, hvorfor udrykningen skete – det var tilsyneladende på grund af et par AirPods

Mandag formiddag oplyste Nordsjællands Politi på det sociale medie X, at politiet undersøgte et ‘mistænkeligt forhold’ ved Egedal Center i Stenløse.

‘Der er opsat afspærringer i dele af centret, som vi beder folk om at respektere. Beboere i center-området evakueres, og der arbejdes på stedet,’ lød det i den forbindelse fra politikredsen

Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste (EOD) rykkede også til stedet og sendte rullemarie ind i centret, oplyste Presse-fotos.dks udsendte, der hurtigt havde flere oplysninger.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses rullemarie kører ind i centret

“Anmelderen fortæller, at der er blevet åbnet en postkasse, hvor der har ligget nogle breve – og fra postkassen lyder der nogle tikkende lyde samtidig med, at der er et batteri, og så går de i panik og ringer til politiet,” lyder det fra vores udsendte.

Hele aktionen viste sig dog at være mere eller mindre forgæves.

Nordsjællands Politi kan klokken 12.05 oplyse, at man er færdige på stedet.

‘Vi er færdige på stedet og afspærringerne er ophævet. Der var tale om en taske med nogle bippende airpods, som var lagt i et brevindkast/postboks. Intet yderligere,’ oplyser Nordsjællands Politi.