08. aug. 2024 - 18:21

Over 39 hunde torturet, dræbt og voldtaget




En kendt zoolog er blevet kendt skyldig i flere forfærdelige forbrydelser mod hunde. Over 39 hunde er blevet tortureret, dræbt og voldtaget over længere tid.

Zoologen, Adam Britton, er blevet dømt til 10 års fængsel for sine forbrydelser begået i Australien.

Det skriver Sky News.

“Hans overtrædelse involverede tortur og udnyttelse af 42 hunde og 39 dødsfald i en container på hans ejendom – som han brugte til at filme mange af sine forbrydelser”, skriver mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Sagen har ikke bare rystet hele Australien, men også dommeren var stærkt påvirket af sagens detaljer om tortur og drabet på Adam Brittons egne hunde, samt nogle, han havde adopteret fra andre.

Under retssagen har dommeren udtalt, at galleriet af de hjælpeløse og dræbte hunde kan forårsage et “nervøst chok eller andre negative psykologiske reaktioner”.

“Selvom jeg afskyr at gøre det, i betragtning af den grove fordærv og perversitet af dine handlinger, er det nødvendigt for formålet med at idømme dig at give nogle generelt repræsentative detaljer og beskrivelse af den krænkende adfærd.”, udtaler dommeren ifølge mediet.

Adam Britton har ikke kun mishandlet sine egne hunde. Han har også adopteret flere hunde fra intetanende kæledyrsejere, hvis hunde er blevet torturet og dræbt af den kendte zoolog.

“Han opbyggede ofte en forbindelse med hundeejerne i forhandlingerne om at tage forældremyndigheden over deres dyr, hvoraf mange modvilligt måtte give deres kæledyr væk på grund af rejse- eller arbejdsforpligtelser,” fortalte anklager Marty Aust i retten tilbage i september, ifølge mediet.