05. aug. 2024 - 10:40

Middelfart Jazz Festival: Swingende rytmer skaber festligheder




‘Middelfart Jazz Festival’ har netop fundet sted, og swingende jazzrytmer fra ind- og udland dannede ramme for en alsidig og festlig lokalfest. ONP bringer fotos fra den glædelige begivenhed.

Der er bundet en sløjfe om dette års ‘Middelfart Jazz Festival’, og rytmiske dage med swingende jazzmusik har igen dannet ramme for en festlig lokalbegivenhed.

Selvom Middelfart er en købstad på Fyn, der huser over 16.000 indbyggere, formår byen at implementere sig som hele Trekantområdets kulturelle jazzfyrtårn.

Jazzfestivalen har i mere end tre årtier stået for swingende rytmer leveret fra ind- og udland. Klassisk jazz, syng-med-koncerter og børne jazz bliver spillet for fuld skrue i en tætpakket og intim atmosfære.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der var god stemning til årets ‘Middelfart Jazz Festival’.

Festivalen er dog mere end blot en række koncerter. Ganske vist er det først og fremmest en fest for jazzgenren, men det er også et fællesskab med gæster fra nær og fjern.

I år stod blandt andet bandet ‘Jordans Drive’ for det musikalske indslag, og leverede ren og skær feststemning for de cirka 1.500 fremmødte.

‘Middelfart Jazz Festival’ begyndte den 31. juli og løb frem til den 3. august. Festivalen fandt sted i Havnegade 20 2 th, 5500 Middelfart.

Du kan læse mere om jazz-festivalen her.

Presse-fotos.dk var til stede under ‘Middelfart Jazz Festival’ og har samlet nogle billeder fra festlighederne. Se dem her: