16. jul. 2024 - 11:46

Alvorlig hændelse på Vestegnen




Politiet har sammen med brandvæsenet natten til tirsdag rykket ud til en alvorlig episode på den københavnske vestegn. Ifølge meldingerne er der muligvis blevet kastet en molotov cocktail, mens der har været brand i en lejlighed

I nat omkring klokken 03.20 modtog Københavns Vestegns Politi sammen med brandvæsenet først en anmeldelse om, at der var gået ild i et udendørsareal og få minutter senere en lejlighed begge i Traunumparken i Brøndby Strand.

Derfor rykkede flere udrykningskøretøjer ud til stedet, hvor de ankom få minutter senere.

Ifølge den indledende anmeldelse var der udbrudt brand i et mindre udendørsområde som følge af et kast med en molotov cocktail, mens meldingerne få minutter senere lød, at der var udbrudt brand i en stue og røg på et værelse i en lejlighed få meter væk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet arbejder på stedet kort efter anmeldelsen

Fremme på stedet kunne brandvæsenet hurtigt erklære situationen for under kontrol, mens politiet efterforskede hændelsen.

Det er uklart for redaktionen om der er en sammenhæng mellem sagen om molotov cocktailen og sagen om branden i lejligheden.

Sikkert er det, at begge episoder skete inden for få minutter og få meter fra hinanden.

Redaktionen har gentagende gange forsøgt at få en kommentar fra Københavns Vestegns Politi i løbet af tirsdagen, men det er endnu ikke lykkedes at komme igennem til politikredsen.