16. mar. 2023 - 12:49

Politi slår alarm: Fem unge døde af uforklarlige årsager!




Der har inden for det seneste stykke tid været hele fem forskellige dødsfald, som er sket under uforklarlige omstændigheder.

De uforklarlige dødsfald er alle sket i Sverige, hvor det er gået ud over unge mennesker.

Dødsfaldene er fundet sted i provinsen Värmland, hvor politiet nu har været ude at advare alle unge mennesker i området.

“Det her er ekstremt alvorligt, siger Sophia Jigling, der er talsperson for det svenske distriktspoliti ifølge B.T. i en udtalelse til det svenske medie Aftonbladet.

Advarslen fra politiet side har ikke haft noget mærkbar effekt. De seneste to dødsfald er sket de seneste to weekender.

Politiet har været ude at sige, at det ikke kan udelukkes, at de uforklarlige dødsfald kan være narkorelaterede.

“Vi ved ikke med sikkerhed, hvad der ligger bag. Men vi tror, at de har taget et narkobaseret lægemiddel, eventuel i kombination med alkohol,” siger Sophia Jiglind fra det svenske politi.

Politiet har i den seneste uge advaret mod at bruge det smertstillende middel Tramadol, da en 14-årige pige tidligere blev fundet død efter at have blandet det med alkohol.

“Vi ved ikke, om de, der nu er døde, har taget Tramadol, men uanset hvad er der al mulig grund til at advare om det,« siger politichef Morgan Olsson og fortsætter:

“Det er muligt, at de unge måske tror, at præparater, der enten er eller ser ud til være fabriksfremstillede, er o.k. og knap så farlige. Og derfor undervurderer de farerne. At indtage et narkotisk stof især efter at have drukket alkohol er svært livstruende.”

Indtil videre er der endnu ingen anholdte i sagen.

Politiet afventer svar fra de retsmedicinske undersøgelser, så de kan komme nærmere ind på årsagen til de mange uforklarlige dødsfald i Sverige det seneste stykket tid.

LÆS OGSÅ: Vild video! Luftdrama mellem USA og Rusland: Kampfly angriber drone